Delia, accidentată: ”Am sărit în cârca lui şi m-a scăpat”

De: Cristiana Trifu / 18.09.2018, 12:20
Delia, accidentată: ”Am sărit în cârca lui şi m-a scăpat”
Momente neprevăzute şi situaţii pline de emoţii în culisele X Factor, în cea de-a patra ediţie a show-ului, difuzată diseară de a la ora 20.00, la Antena 1. Joaca dintre Delia şi Mihai Bendeac va căpăta o întorsură destul de dramatică, după ce jurata X Factor este accidentată în culise.

Hârjoneala dintre cei doi şi joaca lor se transformă, într-o clipă de neatenţie, într-un accident foarte dureros.

”Am reluat joaca noastră de copii de cinci ani de la iUmor, am continuat şi aici, cu judo şi alte nebunii. Şi nu ştiu ce am vrut eu să fac, am sărit în cârca lui şi m-a scăpat. M-a scăpat!” spune Delia, care a căzut cu capul de podea şi a avut nevoie de asistenţa medicilor de pe Ambulanţă.

La auzul celor întâmplate, Horia Brenciu a mărturisit că astfel de jocuri a încercat şi el cu Delia, la Sala Palatului.
”Noi am mai încercat asta la Sala Palatului. După ce alergi şi te arunci forţa ta este mai mare pentru că intervine şi inerţia. Ţii un picior în faţă, unul în spate. Dar Bendeac nu ştie toate astea. De-asta ar trebui să rămânem la săritura pe mine”, declară Horia Brenciu care merge imediat să verifice starea Deliei.

Care va fi reacţia lui Mihai Bendeac în momentul accidentului şi cum va încerca să-şi ajute amica şi colega după accident, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.