Delia, ajutată de finaliştii ei de la „X Factor” să impodobească bradul

De: Cătălina Matei / 21.12.2016, 11:33
Delia, ajutată de finaliştii ei de la „X Factor” să impodobească bradul
Vinerea aceasta, pe 23 decembrie, de la 20.30, Antena 1 difuzează live marea finală „X Factor”. Este o săptămână plină de emoţii pentru cei patru concurenţi ajunşi în această etapă, dar şi de surprize frumoase. Şi pentru că suntem în preajma Crăciunului, aceştia au parte şi de momente de tihnă petrecute alături de mentorii lor. Aşa se face că Delia a ţinut neapărat să îi ia pe Raul şi pe Alex la a acasă, pentru a o ajuta să împodobească bradul de Crăciun. Distracţia a fost maximă pentru că cei trei s-au chinuit să decoreze un brad foarte, foarte înalt şi a fost nevoie la un moment dat de o scară pentru a le uşura misiunea. Mai mult decât atât, Delia şi-a propus să meargă cu colindul şi zilele acestea şi-a luat finaliştii cu ea la toate emisiunile radio la care a fost invitată, pentru a cânta împreună.

 Şi pentru Olga, concurenta lui Carla’s Dreams, surprizele sunt copleşitoare. Micuţa basarabeancă ajunsă în show-ul de la Antena 1 aproape că nu poate crede ce i se întâmplă. La numai 15 ani s-a împrietenit cu mentorul ei, este înconjurată de vedete care o suţin şi care îi transmit mereu mesaje de încurajare, aşa cum se întâmplă cu cei de la The Motans, Nicoleta Nucă sau Andreea Bălan.

Marcel Roşca, finalistul lui Horia Brenciu, a fost vizitat la repetiţii, de Diana Munteanu, partenera de prezentare a lui Horia în show-ul „Uniplay”, care începe la Antena 1 pe 25 decembrie, de la 20.00. Mai mult, Marcel are o adevărată armată de fane cucerite pe Facebook şi care au venit în platoul emisiunii să-l susţină.

Vinerea aceasta, de la 20.30, la „X Factor” se alege marele câştigător al celui de-al şaselea sezon. Se anunţă o ediţie live spectaculoasă, cu duete surpriză şi multă muzică bună.