Delia Antal a etalat ţinute de mii de euro la Berlinale!

Apropo.ro / 20.02.2013, 09:00
Delia Antal a etalat ţinute de mii de euro la Berlinale!
Actriţa a păşit pe covorul roşu cu cele mai frumoase rochii din garderobă.

Delia Antal, intr-o tinuta Chanel

Actrita şi regizoarea Delia Antal a fost prezenta săptămâna trecută la Berlinale, acolo unde a studiat cu atenţie piaţa de filme europene şi a etalat ţinute de red-carpet de mii de euro la petrecerile la care a fost prezentă. Aşa cum ne-a obişnuit până acum, Delia Antal este mereu o apariţie de excepţie la evenimente. Şi nu putea să dea greş cu ţinutele vestimentare tocmai la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Actriţa a fost o prezenţă fină şi rafinată la toate petrecerile şi lansările cinematografice de la Berlinale. A fost îndelung admirată căci şi-a ales cu grijă rochiile de gală. La ceremonia decernării premiilor a purtat o rochie Marchesa, marca ei preferată, şi a primit complimente pentru eleganta pe care a afişat-o, iar în urmă cu câteva seri, Delia Antal a purtat un compleu Chanel pe care l-a accesorizat cu o geantă vintage care a purtat semnătura aceluiaşi designer. Ţinute de mii de euro, pregătite cu grijă pentru această ocazie specială! Regizorii nu şi-au dat seama că este româncă şi au fost încântaţi să stea de vorbă cu actriţă, care este de părere că Festivalul Internaţional de Film de la Berlin este foarte emoţionant.

Delia Antal in rochie Marchesa

„A fost pentru prima dată când am mers la Berlinale. A fost o experienţă extraordinară, am avut întâlniri cu potenţiali cumpărători, distribuitori şi oameni din industria filmului. Am avut onoarea să particip şi la evenimentele româneşti. Am fost la Piaţa de Filme Europene, am legat nişte prietenii de durată şi pot spune că pe viaţă, dar şi colaborări cu mai mulţi regizori. M-au impresionat poveştile adevărate ale filmelor prezentate la Berlinale. Festivalul de film de la Berlin e diferit de celelalte, este emoţionant. De asemenea, mă bucur că m-am împrietenit cu poeta Salma Rajathi, cea mai populară femeie musulmană, despre care s-au făcut patru filme. Am stat în acelaşi hotel şi am participat la evenimente împreună, am luat-o cu mine la petrecerea filmului românesc de la Berlin. Ţinem legătura!”, a povestit Delia Antal, care a avut ocazia să schimbe câteva cuvinte la Berlin şi cu actorul Geoffrey Rush, din filmul „The King Speech”.

Delia Antal, alaturi de actorul Geoffrey Rush

Delia Antal a avut la Berlin oferte pentru „D’ORA” de la diferiţi distribuitori, dar nu s-a grăbit să îşi vândă filmul de debut. Aşteaptă ofertele pentru a face cea mai bună alegere, căci intenţionează să-şi expună filmul de debut în modul cel mai bun posibil.