Delia Antal a schiat cu Madonna pe pârtia din Gstaad

De: Mioara Tronaru / 09.01.2012, 11:46
Delia Antal a schiat cu Madonna pe pârtia din Gstaad
Delia Antal a petrecut vacanţa de iarnă în exclusivista staţiune Gstaad din Elveţia. Actriţa şi regizoarea filmului “DORA” s-a emoţionat când era să dea nas în nas, pe pârtie, cu Madonna.

„Am stat o săptămână la Hotel Palace, cel mai exclusivist hotel din Gstaad, am fost cu un grup de prieteni de la Londra. Ei au petrecut şi Crăciunul acolo, dar eu am preferat să îl petrec în satul bunicii mele, alături de bătrâneii de la azilul din Ciutelec”, povesteste Delia Antal, care s-a răsfăţat în Elveţia cu un meniu de cinci stele, spa, jacuzzi exterior şi muzică bună.
„Ne-am bătut cu zăpadă în costum de baie. Doar ce ieşeam din jacuzzi şi ne trânteam în zăpadă. A fost deosebit, am mai făcut lucrurile acestea la schi în Franţa, în Cauterets, si în America, în Aspen, dar Gstaad este numărul unu în lume ca staţiune de schi”, mai spune actriţa. „Şi Madonna a ales să schieze în Gstaad, din păcate nu am avut prieteni comuni şi nu ne-am cunoscut, dar am văzut-o, şi bineînţeles am avut instincul de a merge la ea, căci îmi doream s-o cunosc şi să o felicit pentru cariera spectaculoasă pe care o are, să îi spun cât de mult mi-a influenţat viata, dar este şi ea om, ca noi toţi, şi are nevoie de intimitate şi vacanţă de relaxare. Ah, apropo, nu schiază foarte bine. Madonna era cu iubitul ei care nu a schiat deloc… Ea s-a întreţinut pe pârtia de schi cu celebrul designer Valentino, care de ani de zile îşi petrece sărbătorile de iarnă în Gstaad”, spune Delia Antal.