Delia Antal: “Botoxul este egal cu mutilarea”

De: Cătălina Matei / 20.12.2011, 11:37
Delia Antal: “Botoxul este egal cu mutilarea”
Află ce părere are actriţa Delia Antal despre botox şi operaţiile estetice şi de ce gândeşte aşa.

Delia Antal preferă naturaleţea şi formele cu care au înzestrat-o mama natureă. Actriţa şi regizoarea filmului „DORA” este împotriva botoxului, pentru că l-a încercat pe propria-i piele şi nu s-a simţit bine deloc.

Actriţa a încercat acum patru ani injectţia cu botox, dar experienţa nu a fost tocmai plăcută, aşa că de atunci nu a mai încercat aşa ceva.
„Am fost ademenită acum 4 ani să incerc botoxul pentru că toată lumea parcă era obsedată de el, era nebunie mare, mai ales în showbiz, şi eu, curioasă fiind, am spus . Dar mi-a încremenit faţa şi nu doar atât, mi-am pus şi în buze şi nu-mi mai simţeam buzele la sărutat, parcă eram altă persoană, nu mai simţeam nimic normal, nici mâncarea, nu mă mai recunoşteam. Sunt de părere că botoxul este egal cu mutilarea, ba mai mult, ridurile chiar sunt sexy şi apreciate! Iar la câte creme de îngrijire şi înfrumuseţare au apărut acum pe piaţă e şi păcat ca femeile să apeleze la tot felul de injecţii. Sexul, alimentaţia sănătoasă, sportul şi dormitul orelor necesare ne menţine tineri şi mereu în forma!”, a mai spus Delia Antal.