Delia Antal: “Dacă nu era instructorul lângă mine, mă prăbuşeam!”

Apropo.ro / 03.09.2012, 13:05
Delia Antal: “Dacă nu era instructorul lângă mine, mă prăbuşeam!”
Actriţa e vitezomană: Ia lecţii de zbor!

Proaspăt ajunsă la Londra, actriţa şi regizoarea filmului „D’ORA” nu are timp să se plictisească. Atunci când nu filmează sau nu e reţinută la birou cu treburi importante şi cu idei de scenarii, Delia se mai şi relaxează. Mai nou a început să ia lecţii de zbor pentru că şi-a dorit de ceva timp acest lucru. Era curioasă să vadă cum se descurcă…la înălţime!

Delia Antal„Pentru că îmi place să zbor şi mă simt mai în siguranţă în aer decât pe pământ am zis să iau şi eu nişte lecţii de zbor, să văd cum este! Foarte interesant şi excitant, adrenalină la maxim, dar în acelaşi timp este o senzaţie de necunoscut şi nesiguranţă când pilotez eu, noroc cu instructorul că altfel cred că mă prăbuşeam!”, spune Delia Antal destul de încântată de lecţiile de zbor şi de faptul că a avut ocazia să piloteze. Deşi i s-a părut destul de complicat la început, actriţa s-a obişnuit repede cu butoanele de la pupitrul de commandă şi a avut încredere în ea, pentru că era convinsă că va reuşi să ridice, cu ajutorul instructorului, avionul de talie mijlocie.
„Când am urcat pe scaunul pilotului am spus „Nici vorbă, nu o să reuşesc! Sunt un milion de butoane şi comenzi!”, m-au intimidat dar m-am şi obişnuit într-un final şi m-am simţit minunat aproape de cer! Cum zic eu, îmi place mai mult în aer decât pe pământ, pentru că sunt mai aproape de Dumnezeu!”, a mai adăugat actriţa, care de fiecare dată când îşi propune câte ceva, reuşeşte!