Delia Antal face cură de sushi în America

Apropo.ro / 26.06.2012, 09:00
Delia Antal face cură de sushi în America
Actriţa şi regizoarea ţine post în fiecare săptămână, dar de când e în L.A. nu se poate abţine de la mâncarea ei preferată!

Delia Antal este de aproape zece zile în America, în L.A. Acolo îmbină utilul cu plăcutul şI, pe lângă faptul că a participat la un seminar,
în urma căruia a învăţat cum să facă banii din filme, actriţa şi regizoarea filmului „D’ORA” se plimbă mult pe plajă, face sport, înoată, şi…experimentează restaurantele japoneze unde mănâncă sushi pe săturate. Chiar dacă e pofticioasă şi uneori nu resistă tentaţiei de a gusta din toate bunătăţile, Delia reuşeşte să ţină post, căci, spune ea, „credinţa a făcut minuni în viaţa ei”. In America însă e cam „greu” cu postul.

Delia Antal„De când sunt în L.A. am înnebunit cu sushi, în fiecare zi când nu ţin post mănânc sushi pe săturate, sunt atât de buni aici, nu se compară cu Londra, totul este mai mare, ca şi portie, dar şi delicios! Arată foarte bine, nu mă mai satur!”, povesteşte actriţa. Şi dacă se întâmplă să exagereze cu mâncarea, pentru Delia Antal nu e nicio problemă, căci ţine în frâu kilogramele cu mult sport.

Delia Antal„Aici alerg în fiecare dimineaţă pe plaja din Malibu, sunt foarte activă, mă umplu de energie! Merg cu bicicleta, mă plimb, înnot şi fac mult sport! De altfel, pot oricând să dau nas în nas pe plaja cu vedetele de la Hollywood, care au casele în apropiere. Barbra Streisand şi Britney Spears stau prin zonă!”, mai spune Delia, care va locui curând în America, făcând naveta între Londra şi Los Angeles.

Delia Antal„Aici totul pare simplu şi e cu mult mai ieftin ca la Londra, dar oportunităţile sunt mult mai mari la Londra şi situaţia economică e mult mai bună. Cel mai mult mă ajută Los Angeles-ul la crearea mea ca artist, profesorii şi cursurile sunt cele mai bune aici şi eu aici am studiat de la bun început actoria, iar acum particip la diverse seminare pentru producerea de filme, dar filmele tot în Europa le voi face pentru că acolo am toate resursele necesare şi scenariile sunt scrise tot pentru Londra”, a mai adăugat actriţa.