Delia Antal l-a întâlnit pe Al Pacino pe Broadway!

Apropo.ro / 07.01.2013, 09:00
Delia Antal l-a întâlnit pe Al Pacino pe Broadway!
Ea şi-a îndeplinit astfel un vis!

Actriţa şi regizoarea filmului „D’ORA”, Delia Antal, a avut parte de cele mai frumoase sărbători de iarnă. Încă de când era copil visa să ajungă în America, la New York, şi iată că s-a întâmplat să meargă acolo să petreacă Crăciunul şi Revelionul. Nici bine nu a ajuns la New York, căci bineînţeles că Delia s-a oprit pe Broadway. Abia aştepta să vadă cât mai multe spectacole de calitate în care să-şi admire, „pe viu”, actorii preferaţi. Astfel s-a întâmplat să-l întâlnească pe celebrul Al Pacino!

Delia Antal si Al Pacino

„Datorită meseriei mele şi a faptului că trăiesc de ani buni la Londra am avut oportunitatea să cunosc numeroase personalităţi. Visam însă să-l întâlnesc şi pe Al Pacino, iar acest lucru a fost posibil la New York, pe Broadway, acolo unde am văzut cinci piese cu actori minunaţi”, spune Delia. „Prima piesă pe care am văzut-o pe Broadway a fost „Glengarry Glen Ross”, cu Al Pacino şi Richard Schiff. Amândoi joacă în piesă, iar Al Pacino este şi rămâne un geniu, întotdeauna impresionează. A fost un vis să îl cunosc personal după terminarea spectacolului, şi să îl felicit în culise. Înainte să plec i-am făcut cadou şi un DVD cu filmul meu „D’ORA”, m-a felicitat şi ţinem legătura. Nu se ştie niciodată…!”, a mai spus actriţa.

Delia Antal si Richard Schiff

Pe lângă piesa cu Al Pacino, actriţa şi regizoarea Delia Antal s-a mai bucurat pe Broadway de încă alte patru spectacole minunate, precum „The Heiress”, „Dead Accounts”, „Cât on a Hot Ţin Roof” şi „The Rocketts”.