Delia Antal sărbătoreşte Paştele la Baile Felix

De: Nicoleta Nicolae / 11.04.2015, 06:00
Delia Antal sărbătoreşte Paştele la Baile Felix
Daca Pastele catolic l-a sarbatorit in Tara Galilor, la Anglesey, sarbatoarea pascala ortodoxa o va prinde in tara, caci actrita Delia Antal si-a propus sa descopere frumusetile Romaniei. Delia va face Pastele orthodox la Baile Felix din Bihor.

 “ Pastele nostru il voi face la Baile Felix, in Bihor. De aceste Sfinte Sarbatori imi doresc tot timpul sa fiu cu familia mea, in Romania. De asemenea, imi place sa stau cu nepotelele mele in curte si sa ne jucam cu iepurasii pe care ii lasam sa zburde liberi prin curte. Imi place sa lustruiesc ouale vopsite cu slanina, ca sa obtina acel luciu aparte si sper sa fie si vreme buna de gratar”, spune actrita si regizoarea filmului “ D’ORA”, care anul acest lucreaza l aun documentar despre romanii de exceptie din U.K.

Cat despre gatit, Delia nu va avea prea mult timp de petrecut in bucatarie, dar ii va face placere sa o ajute pe mama sa, daca va fi nevoie, caci drobul de miel este favoritul ei, si cozonacul cu multa nuca si umplutura pe care doar mama ei stie sa-l faca.
 

“ De obicei  tin tot postul Pastelui, asa ca dupa noaptea de Inviere si dupa ce ne intoarcem acasa de la biserica, abia astept sa gust din toate preparatele specific acestei sarbatori.Incerc sa tin toate posturile. De spovedit, ma spovedesc la Manastirea ortodoxa din Essex, Anglia,  deoarece preotul meu duhovnic e acolo, e finlandez”, a mai spus Delia, care isi aminteste ca in copilarie, momentul cel mai asteptat de Paste era acela al venirii baietilor cu stropitul, atunci cand aduceau si parfum ca sa le parfumeze pe fete.