Delia Antal se răsfaţă în America

Apropo.ro / 03.01.2013, 08:00
Delia Antal se răsfaţă în America
Actriţa şi regizoarea filmului “D’ORA” a petrecut Crăciunul plimbându-se prin New York.

Delia Antal la New York

A venit Moşul la Delia Antal. Pentru că a fost cuminte, chiar cu o zi înainte să plece de la Londra la New York, actriţă şi regizoarea şi-a primit cadoul de la Moş Crăciun, un palton, o pereche de cizme şi un fular de la Loro Piana, o firmă de haine de lux. Şi asta nu e tot. Mult aşteptata excursie la New York a sosit, căci va fi pentru prima oară când Delia va vizita acest oraş care a lăsat-o fără cuvinte…

Delia Antal la Tiffany

Anul acesta de Crăciun, Delia Antal a plecat la New York, la invitaţia unor prieteni. Cum a ajuns acolo, a ieşit imediat să viziteze oraşul şi s-a bucurat de priveliştea de la Rockefeller Center, unde este imopodobit bradul de Crăciun, s-a plimbat prin Times Square şi Central Park, a fost la Empire State Building şi a „gustat” din viaţa de noapte din New York.

Delia Antal
„Moş Crăciun a fost întotdeauna generos, când eram mică făcea tot posibilul să vină cu multe dulciuri, jucării şi hăinuţe. Dar nu s-a schimbat foarte mult nici acum când sunt mare! Există un Moş Crăciun la Londra care mă răsfaţă întotdeauna, de obicei cu câte o rochie de designer celebru sau o bijuterie frumoasă”, spune Delia. „Anul acesta de Crăciun mi-am îndeplinit un vis mai vechi, acela de a merge la New York. Am dat curs invitaţiei unor prieteni şi m-am bucurat de acest oraş minunat în care îmi doresc să mai revin curând, pentru că are atât de multe de oferit, în special show-urile de pe Broadway, care sunt ţinta mea. Am văzut foarte multe!”, a mai adăugat actriţa.

Îşi doreşte familie şi copii, dar în 2013 se dedică carierei

Cât despre aşteptările pe care le are de la noul an, Delia Antal speră că în 2013 va avea succes pe plan profesional. „Două lucruri frumoase ştiu că se vor întâmpla cu siguranţă în 2013, filmul meu de debut, „D’ORA” va avea un screening la începutul anului 2013 la BAFTA, în Londra, şi documentarul „WE CANnes” va fi terminat. Pe plan personal sigur doresc să îmi întemeiez o familie şi cel mai mult – copii”, mai spune Delia Antal, care a petrecut un superb Revelion la Hotel Peninsula din New York.

Delia Antal

Noul an a prins-o pe actriţă cu mulţi bani la ea, semn că o să-i meargă bine în 2013. „Am petrecut Crăciunul şi Revelionul la New York, am fost înconjurată de oameni de calitate, am avut câteva întâlniri pe plan profesional de care sunt foarte încântată. Ca niciodată, în seara de Crăciun am mâncat mâncare de la restaurant thailandez, în ziua de Crăciun am mâncat la restaurant turcesc, iar Revelionul l-am petrecut într-un loc exclusivist, roof top garden, la Hotel Peninsula, de unde se vede tot New York-ul! Deşi nu sunt superstiţioasă, se spune că îţi merge bine să ai şi bani cash la tine, şi ca niciodată mi s-a întâmplat să am. De obicei folosesc cardurile nu banii cash, dar nu cred că are vreo semnificaţie pentru că pe plan financiar mi-a mers bine în fiecare an, deşi nu am avut geanta plină de bani! Eu chiar cred că 2013 va fi un an bun, pentru că se termină cu 13 şi pentru mine ori e foarte norocos, ori invers, dar instinctul îmi spune de bine şi nu mă prea înşel!”, spune Delia Antal.

Delia Antal in Central Park

„Am văzut cinci piese de teatru pe Broadway, sunt foarte fericită! Am îmbinat utilul cu plăcutul, deşi era un vis să petrec Crăciunul şi Revelionul la New York, dacă nu aveam o întâlnire foarte importantă nu plecam în America. Este perioada din viaţă în care mă dedic 100% carierei!”, a mai adăugat actriţa