Delia Antal: “Un prieten mi-a spus că într-o viaţă viitoare vrea să fie “Eu”!”

Apropo.ro / 21.07.2012, 14:00
Delia Antal: “Un prieten mi-a spus că într-o viaţă viitoare vrea să fie “Eu”!”
Intre timp, amicul Deliei Antal a murit, iar acum actriţa şi regizoarea este şocată!

Experienţele şocante continuă pentru actriţa şi regizoarea filmului „D’ORA”, Delia Antal. După ce a trecut prin clipe de coşmar pentru că
sănătatea tatălui ei a fost în pericol, acum totul revenind la normal, Delia Antal a avut parte la Los Angeles, de o poveste neplăcută! Ceva şocant i s-a întâmplat, iar Delia a rămas marcată de eveniment. Nici acum nu şi-a revenit şi îşi doreşte să apeleze la un ajutor de specialitate pentru a dezlega misterul! Un bun prieten de-al ei cu care trebuia să se întâlnească la Los Angeles a murit. Povestea este cu atât mai dramatică, cu cât în urmă cu câteva săptâmâni, acesta i s-a confesat actriţei şi i-a spus că şi-ar dori ca într-o viaţă anterioară să fie Delia Antal.

Delia Antal„Mi s-a întâmplat ceva şocant şi încă nu pot să-mi revin! Un amic de-al meu care urma să fie avocatul meu în L.A. şi apare în filmul pe care l-am filmat anul acesta la Cannes, a murit în timp ce trebuia să se întâlnească cu mine, nu a mai ajuns la intalnire, iar eu îl aşteptam în restaurant şi sunam disperată, ştiu că în L.A. oamenii nu se ţin de cuvânt, dar nu era cazul lui, simţeam că ceva nu e în regulă!”, povesteşte Delia Antal.

„Ceea ce m-a frapat şi m-a şocat de-a dreptul a fost faptul că atunci când ne-am văzut la Cannes mi-a mărturisit faptul că într-o viaţă anterioară şi-ar dori să fie…EU! Am râs şocată şi l-am întrebat de ce? Răspunsul lui a venit fără să stea pe gânduri: „Pentru că tot timpul eşti înconjurată de femei frumoase!” E o întâmplare dramatică, cu atât mai mult cu cât trebuia să ne vedem apoi în Los Angeles, să începem o colaborare, şi nu a mai ajuns! Sunt încă şocată de această întâmplare şi mă gândesc mereu la această ciudată coincidenţă, nu-mi revin! Mă sperie! Mi-ar plăcea să-mi dezlege cineva acest mister!”, a mai adăugat actriţa care speră să-şi revină curând din şocul de a-şi pierde un prieten drag, unul dintre cei mai renumiţi avocaţi din Los Angeles, care a reprezentat foarte multe persoane cunoscute.