Delia are planuri mari în Bootcamp: ”Ei sunt armele, nu există altceva!”

De: Alexandra Necsoiu / 09.11.2018, 14:50
Delia are planuri mari  în Bootcamp: ”Ei sunt armele, nu există altceva!”
Emoţiile cresc, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, când echipa Deliei întră în etapa de Bootcamp ”X Factor”, iar jurata are planuri mari cu cei zece concurenţi din grupa de adulţi.

Cum nu e loc de prea multă modestie, Delia a mărturisit că anul acesta are pe mână o echipă ”bombă” şi speră să câştige cel de-al optulea sezon ”X Factor”. ”Nu am arme noi, ţin cont de fiecare dată de ceea ce avem în dotare, şi anume concurenţii. Cred că ei sunt armele, nu există altceva. De ei depinde totul! Şi grupa de anul acesta este bombă! Anul acesta am cu cine să câştig, am şi o fată şi un băiat care ar putea!”, a spus Delia despre echipa sa de concurenţi peste 24 de ani, care intră în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în Bootcamp.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câştigat sezonul al şaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ştefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulţi, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieţi sub 24 de ani.
În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenţi şi să îi aşeze pe cele patru scaune pe care aceştia le vor avea la dispoziţie pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Delia, Horia Brenciu. Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams vor alege componenţa perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceştia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă şi un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul ediţiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finalişti, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

 

Tags: