Delia are un nou clip: „Ipotecat” feat UDDI

Apropo.ro / 22.02.2014, 15:00
Delia are un nou clip:
Delia surprinde cu noul videoclip lansat pentru piesa "Ipotecat" cântată alături de UDDI, finalistul din sezonul 2 "X Factor".

Clipul este regizat de către echipa CevaDeVis, cei cu care Delia a mai lucrat pentru clipul U (Fighting with my ghost).

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Povestea „IPOTECAT” are un aer urban și cool, în concordanță cu versurile compuse de către Randi, în studiourile Famous Production.

Videoclipul a fost lansat în avampremieră în Vintage Pub, din București, unde Delia a susținut un concert live incendiar alături de band-ul său și de UDDI.

Ipotecat este o piesă pe care abia așteptam să o lansez. Are un vibe reggae care m-a inspirat mult când am scris la ea și mă bucur că am colaborat cu un artist tânăr și talentat ca UDDI. Muzica este făcută de Andrei Ropcea (Randi), iar la text și linii am compus împreună cu el„, spune Delia.

Pentru mine este o mare onoare să lucrez cu un artist excepțional din toate punctele de vedere, așa cum este Delia. Sunt fericit să colaborez cu ea și îi mulțumesc pentru susținere, ei și tuturor celor care mi-au fost alături încă de la început. Sperăm să vă placă „Ipotecat” și să ajungem la sufletele voastre, așa cum ne dorim, prin muzică„, adaugă UDDI.