Delia & Band cântă la Hard Rock Cafe, pe 22 ianuarie

Apropo.ro / 15.01.2015, 09:00
Delia & Band cântă la Hard Rock Cafe, pe 22 ianuarie
Joi, pe 22 ianuarie, BestMusic Live Concerts va invită să întâmpinaţi noul an pe aripi de vânt cu DELIA şi trupa sa în cadrul unui show LIVE de excepţie la Hard Rock Cafe din Bucureşti, începând cu ora 21:30.

Pe numele său real Delia Matache, artista s-a impus pe scena muzicală încă de la sfârşitul anilor 90, iar vocea sa puternică şi carisma au ţinut-o în prim planul showbiz-ului românesc în ultimii 15 ani, Delia, alături de cariera sa muzicală având şi rolul de jurat la X Factor România.

BILETE

Biletele pentru concertul DELIA din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în magazinele Muzică, Uman, Senia şi Perfect Tour, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 45 de lei cu loc la masă (sau fără loc) şi 60 de lei VIP (deja epuizate), cu loc la masă în faţa scenei.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Amân, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

EXTRA
– Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
– de pe varianta de mobile m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poţi comanda bilete plătind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poţi comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier în 24 de ore oriunde în ţară.

Cumpărarea de bilete de pe iaBilet.ro asigură automat şi rezervarea la masa, deci nu mai e nevoie să suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.