Delia, Cheloo şi Bendeac, în căutarea celui mai amuzant român!

De: Nicoleta Nicolae / 21.03.2016, 09:57
Delia, Cheloo şi Bendeac, în căutarea celui mai amuzant român!
Din 3 aprilie, cel mai „nebun” juriu de televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, caută cel mai amuzant român în emisiunea „iUmor”, de la Antena 1.

De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului.

            Premiul pus în joc de către Antena 1, de 20 000 de euro, i-a tentat pe mulţi, astfel că cei trei juraţi au avut parte de zile pline până acum la filmări. Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei, toate laolaltă au stârnit tot felul de reacţii, iar de aici şi până la controverse a mai fost doar un pas. De la hohote de râs, la încrâncenare sau chiar nervi, de la părăsirea mesei juriului până la  ameninţări de-a dreptul, de toate au trăit cei trei juraţi în perioada preselecţiilor.

            Ca o noutate absolută, în marea finală a show-ului „iUmor”, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul.

Sistemul de vot” este şi el cu totul diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurizare. Fiecare dintre juraţi va avea posibilitatea să îşi exprime opţiunea printr-un sistem inedit: votul se va face concomitent, pe principiul: ”Ai umor şi m-ai convins” sau „N-ai umor şi numărul tău pleacă acasă”.

Delia, Cheloo şi Bendeac vor avea două opţiuni: „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, cu menţiunea că la minim două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Desigur, şi de această dată, telespectatorii vor avea un rol decisiv, publicul având posibilitatea să voteze în marea finală.