Delia colecţionează parfumuri! Are acasă peste 600…

Apropo.ro / 07.10.2014, 12:29
Delia colecţionează parfumuri! Are acasă peste 600…
Delia Matache e cea mai fericită când pleacă în vacanţe. Cântăreaţa este o împătimită a călătoriilor şi de fiecare dată când pleacă din ţară se întoarce acasă cu valiza plină de haine, suveniruri şi parfumuri.
Artista e o mare colecţionară de parfumuri şi a ajuns să aibă acasă în jur de 600 de sticluţe. Şi în materie de haine stă bine. Toate dressingurile din casă sunt pline ochi şi i-ar mai trebui câteva locuri de depozitare.
 
 
Foto: Facebook
 
“Trebuie să recunosc că sunt o mare colecţionară de parfumuri – cred că am deja vreo 600 de sticluţe – şi îmi place să-mi cumpăr haine din locurile în care merg. Bagajele mele de vacanţă sunt, de cele mai multe ori, sumare la plecare, pentru că mereu găsesc lucruri frumoase de cumpărat”, a povestit Delia într-un interviu pentru ziarul Ring.
 
“Dulapurile sunt pline, am şi câteva standere pline de haine, care stau să cadă…”, a mai spus Delia pentru ApropoTV.ro. Cântăreaţa obişnuieşte să-şi cumpere haine din toate vacanţele în care merge şi destul de des preferă să facă shopping la Londra.