Delia, despre Horia Brenciu: „Îmi displace când vorbeşte foarte mult despre el”

De: Alexandra Necsoiu / 09.10.2018, 12:58
Delia, despre Horia Brenciu: „Îmi displace când vorbeşte foarte mult despre el”
Anul este unul plin pentru Horia Brenciu, atât în ceea ce priveşte concertele, evenimentele şi filmările, cât şi aniversările. Artistul împlineşte 25 de ani de viaţă publică, 15 de când este alături de HB Orchestra şi 10 de la primul album. Pentru că a vrut să marcheze acest moment, Horia şi-a rugat prietenii să se aşeze la depănat amintiri, iar părerile, sfaturile şi poveştile care îi leagă au căpătat forma unor filmuleţe pe care fanii artistului le pot vedea pe paginile oficiale de Facebook şi Instagram.

Delia, artista alături de care a lansat în 2014 piesa „Inima nu vrea” şi singura prezenţă feminină din juriul show-ului „X Factor” de la Antena 1, a dezvăluit într-unul din aceste video-uri mai multe detalii care erau, până acum, în culisele prieteniei dintre ei. Întrebată ce sfat are pentru el, Delia a spus: „Face foarte bine ce face, n-am niciun sfat”. Apoi, s-a gândit mai bine şi a concluzionat că nu i-ar strica mai multă… linişte. „Mai relaxează-te, mergi în vacanţă mai des, Horia”. 

De asemenea, nu au fost trecute cu vederea nici calităţile, nici defectele artistului. „Iubesc energia lui bună, pofta lui de viaţă şi îmi displace în momentul în care vorbeşte foarte mult despre el”, a spus Delia. Încă de la prima vedere, Deliei i-a rămas în minte Horia ca fiind „un om plin de viaţă, vesel, tonic, extrem şi dubios de bine dispus în permanenţă”.