Delia dezvăluie un lucru care o intrigă la colegii săi juraţi de la ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 01.03.2018, 10:38
Delia dezvăluie un lucru care o intrigă la colegii săi juraţi de la ”iUmor”
Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac fac deja echipă bună la pupitrul ”iUmor” de cinci sezoane, iar jurata a dezvăluit abia acum un lucru care o intrigă.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, cu cea de-a doua ediţie din cel de-al cincilea sezon. După atâta timp petrecut împreună cu Cheloo şi Mihai Bendeac, Delia a dezvăluit abia acum un lucru care o intrigă la cei doi colegi ai săi. ”De când te ştiu ai aceeaşi faţă, nu e nimic nou. Cheloo îşi mai pune un tricou gri, mai slăbeşte, se mai îngraşă…”, i-a spus jurata ”iUmor” lui Mihai Bendeac.

Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) şi Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).