Delia, dezvăluire surprinzătoare:”Eu merg rar în Centrul Vechi”

De: Cristiana Trifu / 14.09.2018, 10:08
Delia, dezvăluire surprinzătoare:”Eu merg rar în Centrul Vechi”
O nouă ediţie X Factor, plină de surprize şi talente ce merită descoperite, va lua startul marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, când Delia va fi absolut cucerită de farmecul unui tânăr din Bucureşti, care spune despre el că obişnuieşte să cânte pe stradă, în Centrul Vechi.

Ţală Alexandru are de 21 de ani şi face muzică de la cinci ani când părinţii l-au îndrumat pe acest drum.

”Până în clasa a XII-a eu ştiam ce trebuie să fac: să fiu pianist concertist. Apoi am început să am nevoie de bani şi mi s-a părut tare să cânt pe stradă, în Centrul Vechi. Cel mai frumos lucru atunci când cânt pe stradă e că mă pierd în melodii, cânt una, două, trei, apoi deschid ochii şi văd oamenii cum stau cu ochii mari şi mă ascultă. De acolo îmi vine energia pozitivă şi e o libertate pe care nu am mai gasit-o niciunde până acum,”mărturiseşte Alex.

Tânărul a interpretat piesa ”Can’t help falling in love”, atât la pian, cât şi cu vocea. De departe cea mai încântată de momentul lui a fost Delia, care nu-şi explica de ce nu l-a auzit niciodată cântând în Centrul Vechi: ”Doamne, cât de frumos a fost momentul tău! Măi Alex, cum de nu te-am auzit eu până acum în Centrul Vechi? Merg rar în Centrul Vechi, e adevărat, dar trebuia să te fi auzit. Tu trebuie să te muţi aici, la X Factor. Eu nu te mai las să cânţi în altă parte. Dacă nu, te iau la mine în trupă, vedem cum facem. Eşti un mare artist, unul dintre puţinii artişti pe care i-am văzut pe scena asta. Şi mai eşti şi frumuşel”, declară jurata, care, la final a  mers în culise să vadă exact ce culoare au ochii tânărului.

Ce reacţii au avut ceilalţi trei juraţi după momentul susţinut de Alex Ţală şi dacă acesta va trece mai departe în competiţie, telespectatorii vor vedea marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.