Delia, emoţionată de o fetiţă în culisele X Factor: ”Nu-mi place să provoc lacrimi copiilor

De: Cristiana Trifu / 31.08.2018, 10:47
Delia, emoţionată de o fetiţă în culisele X Factor: ”Nu-mi place să provoc lacrimi copiilor
Delia are parte de o surpriză de proporţii în cadrul celei de-a doua ediţii X Factor, difuzată duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Jurata este profund impresionată de lacrimile unei fetiţe care mărturiseşte că a venit cu fratele ei la X Factor doar ca să o poată vedea pe Delia.

Micuţa Andreea şi familia ei vin împreună ca să-l susţină pe Andrei Liţă, un tânăr de 21 de ani, din Iaşi, care speră să-i fie recunoscut talentul pe scena X Factor.
”Pe mine nu mă interesează de nimeni altcineva aici, eu doar pe Delia vreau să o văd”, spune fetiţa, iar în momentul în care o vede pe jurata X Factor izbucneşte în plâns de emoţii: ”Nu mă pot abţine, e prima dată când te văd în faţă”.

Cum lacrimile micuţei au emoţionat-o foarte tare pe Delia, ea a decis să o ia pe Andreea şi să o ţină în braţe pe tot parcursul momentului susţinut de fratele ei pe scenă.
”Nu-mi place să provoc lacrimi copiilor, vreau să zâmbească atunci când mă văd. M-a sensibilizat foarte tare. Doamne, cum a fost! Cred că o să ţină minte experienţa asta şi cu siguranţă îi va plăcea să se vadă la televizor,” spune Delia.

Cum va fi momentul susţinut de Andrei Liţă pe scena X Factor şi care vor fi reacţiile juriului, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.


 

Tags: