Delia feat. Kaira, piesă nouă şi videoclip: „Pe aripi de vânt”

De: Pusa Toader / 17.09.2014, 12:10
Delia feat. Kaira, piesă nouă şi videoclip:
Delia vine cu o nouă piesă de dragoste şi un videoclip foarte reuşit scos din lumea circului. Jongleri, dansatori şi mimi, toţi într-un decor întunecat sunt ingredientele noului material vizual al Deliei, "Pe aripi de vânt" feat. Kaira.

„Pe aripi de vânt” este compusă de către Alexandru Pelin şi Ovidiu Baciu (muzica şi text), o orchestraţie Alex Antonescu şi Johann Elliot şi evidenţiază într-un pop clasic, antiteza tristete-fericire, doua trăiri ale aceleiaşi povesti de dragoste.

Piesa a fost produsă de Kazibo şi sună foarte bine, fiind încă o melodie diferită faţă de trendul dance pe care îl tot auzim. Delia a tot venit cu genul acesta de single-uri şi au prins foarte bine pe radio dar mai ales în online, unde cântăreaţa are un fan base uriaş.
 

Tristeţea ce se regăseşte în spatele versurilor este subliniată prin ţinutele alese de către Andra Moga, prin machiajul senzaţional realizat de către Ana Mironescu şi prin locaţia ce ne duce cu gândul la o poveste cinematografică impresionantă, asemenea tematicii din filmul Water for Elephants.

Vezi clipul piesei „Pe aripi de vânt”, pe urban.ro!