Delia în „Ce se întâmplă, doctore? „: Cea mai lungă dietă a durat două zile

De: Dragos Tanase / 30.06.2014, 17:00
Delia în
Numărul de iulie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", care a apărut, luni, pe piață, deschide cititorilor săi apetitul pentru vacanță, iar prima invitație către relaxare o face Delia, care a pozat sexy, în costum de baie, la piscină, pentru cea mai citită revistă de sănătate și frumusețe.

Vedeta este pasionată de călătorii și vorbește despre câteva dintre experiențele trăite departe de casă. „Africa e un tărâm pur, neatins de (prea multă) tehnologie, e sălbatic. Bineînțeles, mă refer la triburi, unde am și fost. Țin minte că mi-am filmat singură un videoclip în niște triburi și oamenii de acolo erau fascinați de faptul că eram albi, iar eu blondă. Îmi puneau mâna pe păr și zâmbeau întruna”, spune Delia, care deși se prezintă impecabil nu este adepta curelor de slăbire ținute pe termen lung.

„Nu am reușit niciodată să țin o dietă mai mult de două zile. Sunt o persoană plină de viață și poate chiar gurmandă. Îmi place măcar să gust din ceva, iar asta nu face deloc bine într-o dietă. Poate sunt norocoasă și cu un metabolism rapid. Dar, dacă trebuie să slăbesc, nu mănânc după ora 20.00 și beau foarte multă apă”, declară Delia.

Din numărul de iulie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”cititoarele pot afla adevărul despre curele de detoxifiere, iar nutriționistul Mihaela Bilic realizează un calcul uluitor și spune că între 20 și 60 de ani consumăm nu mai puțin de 40 de tone de alimente.

Articole ample sunt dedicate serumurilor pentru piele, alimentelor ieftine care stimulează slăbirea și sporturilor de vară, precum kite-ul.

Destinația de vacață recomandată în iulie de „Ce se întâmplă, doctore?” este Insula Corfu din Grecia.

În iulie, revista „Ce se întâmplă, doctore?” va fi distribuită împreună cu un exemplar de colecție al revistei The One.