Delia încearcă să îi găsească soţie lui Mihai Bendeac la ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 23.03.2018, 10:16
Delia încearcă să îi găsească soţie lui Mihai Bendeac la ”iUmor”
Intrigată de sfaturile date de membrii unei trupe de teatru dintr-un sat din Bistriţa-Năsăud, Delia încearcă, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, să afle cum i-ar putea găsi pereche colegului său Mihai Bendeac.

Trei membri ai trupei de teatru Dor Someşean, formată numai din pensionari, au reuşit să îi intrige şi să îi amuze pe juraţii ”iUmor”. Îmbrăcaţi mereu în haine tradiţionale, aceştia participă la festivaluri şi au primit mai multe premii, astfel că şi-au încercat norocul şi la ”iUmor”, spunând că ei se bucură să facă oamenii să râdă. Sceneta legată de problemele matrimoniale ale unui tânăr cuplu de la ţară i-a cucerit pe cei trei juraţi, astfel că Delia a ţinut la final să le ceală sfatul în ale amorului. ”Vă văd înţelepţi, trecuţi prin toate, aveţi un sfat pentru Mihai, el nu îşi găseşte soţioară?”, a întrebat jurata.

Care a fost soluţia găsită, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediţie ”iUmor” din acest sezon.
La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.