Delia interpretează imnul staţiunii Mamaia

De: Cătălina Matei / 09.06.2014, 16:00
Delia interpretează imnul staţiunii Mamaia
După ce anul trecut Loredana a interpretat imnul staţiunii de pe Litoralul românesc, în 2014 Delia este cea care deschide sezonul estival din punct de vedere muzical. Imnul Mamaia 2014 se numeşte "A lu' Mamaia" şi este cântat de jurata de la X Factor alături de Speak.

Imnul este o producţie semnată Ha Ha Ha Production, unde Smiley şi Maxx Kissaru s-au ocupat de compoziţie, iar versurile au fost concepute de Speak, DOC, Smilez şi Micu Dorian.

„Am primit bucuroasă propunerea de a cânta noul imn al Mamaiei. Când am ascultat pentru prima oară piesa nu m-am putut opri din ţopăit şi fredonat. A fost uşor să trag voci cu Speak, îmi place mult de el ca şi artist şi cred că facem o „pereche muzicală” perfectă. Nu cred că ar fi putut ieşi o combinaţie mai bună decât asta. A lu’ Mamaia este melodia verii 2014!”, a declarat Delia.

„Este o colaborare pe care orice artist din România şi-ar fi dorit-o! Pe Delia o ascult încă de când eram mic şi faptul că avem o piesă împreună nu mă poate face decât să mă simt onorat. Cât despre piesă, am aşteptat de mult această lansare. Îmi place foarte mult sound- ul şi sper ca lumea să se conecteze cu noi mai mult prin aceasta piesa”, a spus Speak.

Melodia va beneficia şi de un videoclip în care, bineînţeles, va apărea şi primarul Constanţei, Radu Mazăre. De data aceasta, edilul nu va mai purta costumul de salvamar, ci va interpreta rolul unui împărat roman.

VEZI AICI VIDEOCLIPUL!