Delia lansează clipul Acadele

De: Alexandra Necsoiu / 05.11.2018, 11:36
Delia lansează clipul Acadele
Consumul de zahăr este recomandat cu măsură. Însă toamna aceasta nu există restricţii în meniul Acadelia: cel mai aşteptat show al Deliei de la Sala Palatului, din 14, 15 şi 16 noiembrie, va conţine suficiente urme de ironie, dulceaţă de zmeură şi nişte sâmburi de adevăr, astfel încât acadelele să devină o experienţă memorabilă. Chiar înainte de seria spectacolelor Acadelia, artista lansează şi o piesă nouă, compusă de ea, care se încadrează în acelaşi concept: „ACADELE”.

Delia – ACADELE

La filmările clipului „ACADELE” s-a folosit o jumătate de tonă de zahăr din care s-a construit o piscină din zahăr, plină cu bile multicolore. Pe lângă cele 500 de kg de zahăr, s-au mai utilizat încă 10 kg de bomboane m&m, 15 kg marshmellows, 20 kg bomboane, 30 kg tort, 100 cupcakes, 150 acadele.  Clipul piesei „Acadele” este doar un scurt preview din ceea se va întâmpla la spectacolele din luna noiembrie de la Sala Palatului. Aşadar, pentru cei care doresc să vadă un show dulce şi colorat, Acadelia este cea mai potrivită alegere.

Spectacolul Acadelia din 16 noiembrie este deja sold out, astfel că cei care nu vor să rateze cel mai curajos show al toamnei mai pot achiziţiona bilete pentru concertele din 14 şi 15 noiembrie. De asemenea, cei care optează pentru categoria de bilete VIP vor beneficia de acces separat, special treatment food & drinks, activări speciale şi goodie bags. Totodată, există opţiunea achiziţionării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat faţă de preţul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanţii să aibă ahiziţionat şi un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la  meet & greet, cumpărătorii acestei categorii de preţ primesc şi piese din merch-ul Acadelia. Biletele se pot achiziţiona aici.

Acadelia, show pentru care Delia se pregăteşte deja intens ore întregi pe zi, se anunţă a fi o experienţă memorabilă pentru cei care vor face parte din acest scenariu curajos pus la cale de artistă împreună cu echipa sa. Din meniu nu vor lipsi, după cum mărturiseşte Adrian Tapciuc, regizorul spectacolelor Deliei, un decor multifuncţional impresionant, o trupă numeroasă de balet, ţinute extravagante, 10 aparate laser de mare putere, 130 de metri pătraţi de ecran led, peste 300 de aparate de lumină inteligentă, zeci de costume şi machiaje speciale, coregrafii sau elemente dulci, care vor da savoare poveştii Acadelia. Delia va cânta în premieră piesa „ACADELE”, pe care a compus-o încă de când a dat titlul acestui show, însă aceasta nu va fi singura premieră: interpretarea piesei „Cine m-a facut om mare”, la care Delia ţine foarte mult şi pe care a compus-o în întregime (muzică şi versuri), va fi un moment cu totul şi cu totul special, iar cei care vor fi în sală vor înţelege exact ce înseamnă acest lucru.
Acadelia va fi mai mult decât un regat al dulciurilor şi al culorilor, ci şi un show pentru întreaga familie, presărat cu surprize, emoţii puternice, capabile să creeze momente memorabile.  Va fi un spectacol dulce atât la propriu, cât şi la figurat, pentru că acadelele nu pot lipsi din programul pregătit de organizatori.