Delia lansează un nou single, Da, mamă

Redacția / 29.06.2015, 12:00
Delia lansează un nou single, Da, mamă
Cel mai controversat si versatil artist din România îşi depăseşte încă o dată limitele. Delia lansează astăzi cel mai vicios single din cariera sa “Da, mama”.

 “Da, mama” este o piesa cu adevarat indrazneata, atat la nivel liric, dar si la nivel muzical; are un mesaj pe cat de dur, pe atat de adevarat pe care si-l pot asuma majoritatea femeilor, dar si a barbatilor, chiar daca este prezentat dintr-o perspectiva feminina. Intreaga idee cu “beata” este de fapt o metafora catre orice viciu in care poti aluneca din cauza depresiilor. Sper ca aceasta piesa sa ii ajute pe toti care trec prin perioade grele emotionale”, spune Delia.

O coproductie Cat Music si Global Records, piesa „Da, mama” este compusa tot de catre Carla’s Dreams, compozitorii hitului „Cum ne noi”, piesa de pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese de pe radio si tv, si produsa de catre Claudiu Ursache si Alex Cotoi.

Videoclipul este regizat de catre Barna Nemethi, il are pe Radu Stancu producator si pe Marius Apopei ca DOP. Stylingul poarta semnatura Andra Moga, make-up artist a fost Alex Abagiu si hair stylist Camelia Negrea.

 “Da, mama” a fost lansata simultan pe toate posturile de radio din Romania in aceasta dimineata.