Delia lansează un nou single, “Inimi desenate”

Apropo.ro / 03.03.2015, 11:21
Delia lansează un nou single, “Inimi desenate”
Cu peste 40 de milioane de vizualizări de YouTube doar în ultimul an, sute de concerte şi cel mai longeviv jurat X Factor în România, Delia a reuşit să devină definiţia senzaţionalului şi inovaţiei într-o evoluţie naturală de-a lungul timpului.
Delia lansează astăzi noul ei single, “Inimi desenate”, împreună cu un video regizat de Ceva De Vis – echipa alături de care a filmat şi celelalte videoclipuri lansate în ultimii 2 ani.
 
În clip o regăsim pe Delia într-un dans sensibil alături de talentatul Bogdan Boantă, cel care a şi făcut coregrafia piesei. Delia este unul dintre puţinii artişti din România care şi-a format o echipă puternică alături de care lucrează în toate proiectele ei, astfel că şi de această dată Ana Mironescu i-a creat makeup-ul senzaţional, Andra Moga a fost stilistul clipului alături de asistenta ei, Ema Banita, iar de păr s-a ocupat Livia Berceanu. 
 
 
“ “Inimi desenate” este o continuare frumoasă a poveştii “Pe aripi de vânt”. Este tot un pop-rock curat şi sper că publicul să primească această piesă la fel de frumos ca pe cea precedentă. E o piesă puternică, dar în acelaşi timp sensibilă prin care am încercat să transmit vulcanul de sentimente ce se regăseşte într-o poveste de dragoste trecută, dar încă prezenta în inimile celor ce i-au dat naştere”, spune Delia.
 
Piesa este compusă şi produsă de KAZIBO music,  muzica şi versurile sunt scrise de Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, iar mix-masterul îi aparţine lui Deaconu Dan Andrei. 
 
 
Odată cu lansarea noului single “Inimi desenate”, Delia a realizat o nouă şedinţă foto senzaţională cu Dimitri Caceaune.
 
“Inimi desenate” a fost lansată simultan pe toate posturile de radio din România în această dimineaţă, la ora 9:00.