Delia lansează videoclipul oficial al piesei „Trăieşte frumos”, un manifest pentru o viaţă echilibrată în offline

De: Alexandra Necsoiu / 05.12.2018, 10:46
Delia lansează videoclipul oficial al piesei „Trăieşte frumos”, un manifest pentru o viaţă echilibrată în offline
Delia revine cu videoclipul oficial al piesei „Trăieşte frumos”, care este inspirat din viaţa artistei şi în care apar o parte dintre prietenii şi familia ei.

Videoclipul piesei „Trăieşte frumos” a fost filmat chiar acasă la Delia, în regia lui Alex Ceauşu. În videoclip apar mama Deliei, nepoata ei, Jessie, prietenii ei, Monica Munteanu, Chrisa Dobreanu, Giulia, Denis Radu. Echipa de beauty a Deliei este formată din Alex Abagiu (make-up) şi Sorin Stratulat (hair), în vreme ce de styling s-a ocupat chiar Delia.

Cel mai tare live e cel pe care îl trăieşti. Într-o lume în care viaţa se derulează pe ecranele telefoanelor, în care zâmbetele şi discuţiile sunt tot mai mult înlocuite de filtrele aplicaţiilor, piesa „Trăieşte frumos” a fost foarte bine primită de public şi intens distribuită în mediul online.  

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă semnătura numărându-se „Fata lu’ tata”, „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Rămâi cu bine”, „Parfum de fericire”, „Cine m-a făcut om mare” şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente – pian şi flaut.  

Vara aceasta, Delia a lansat hit-ul „Despablito” în colaborare cu Grasu XXL, piesă care a fost #1 în Trending încă din ziua lansării şi care, în decurs de două luni, a adunat aproape 26 de milioane de vizualizări pe YouTube.  

Anul acesta, Delia a susţinut o serie de 3 concerte „Acadelia” la Sala Palatului, evenimente sold out în faţa a  12.000 de oameni, un spectacol complex, organizat de Global Events.

 

Tags: