Delia Matache a stabilit data nunții

Apropo.ro / 29.08.2012, 17:00
Delia Matache a stabilit data nunții
Cântăreața Delia Matache a programat nunta cu Răzvan Munteanu, pe data de 16 septembrie 2012. Cununia civilă a avut loc astăzi, la Târgu Jiu.

Deși își făcuse un plan, Delia Matache a schimbat datele viitoarei sale nunți.

Inițial, evenimentul trebuia să aibă loc la Târgu Jiu, orașul natal al lui Răzvan Munteanu, dar Delia a schimbat locațiile, inclusiv datele pentru nuntă.

Delia, alături de Răzvan, a decis că ceremonia religioasă va avea loc la București, pe data de 16 septembrie 2012. Petrecerea de nuntă se va desfășura la Buftea, în compania a 500 de invitați.

Târgu Jiu a rămas ca locație pentru cununia civilă, pentru Delia și Răzvan. Ziarul Click.ro scrie că cei doi ar fi avut chiar azi, 29 august, cununia civilă.

Delia Matache și afaceristul Răzvan Munteanu sunt împreună de doi ani de zile. Artista a fost cerută în căsătorie anul trecut, iar la începutul acestui an s-a logodit.

Delia a fost cerută de soție în timpul unei vacanțe petrecute în Thailanda. Inelul de logodnă primit de la viitorul soț este unic și are o piatră rară.

O să fie o nuntă cool, trăsnită, ca noi, nu va fi sigur o nuntă discretă„, a mărturisit artista, în vârstă de 30 de ani.