Delia Matache, bună de plată pentru finii ei!

Apropo.ro / 06.07.2012, 12:00
Delia Matache, bună de plată pentru finii ei!
Delia Matache a fost la un pas de a plăti datoria de 10.000 de euro, în locul proaspeților ei fini. Află cum s-a rezolvat situația penibilă.

Delia Matache și Răzvan Munteanu au cununat, de curând, un cuplu. Cele două vedete i-au ajutat cât au putut pe cei doi miri, dar răsplata a fost o adevarată palmă peste obraz, așa cum nu se aștepta nimeni.

Mirii au avut doar 40 de invitați, din cei peste 130 la care se așteptau. După o petrecere de pomină, mirii au plecat în grabă, dar au uitat să mai plătească datoria către localul cu pricina.

Proprietarii păgubiți s-au văzut nevoiți să le ceară banii Deliei și lui Răzvan, care evident, nu au dorit să plătească nota de restaurant în locul mirilor.

Cel mai probabil, cei doi miri au plecat prea grăbiți și au uitat să își plătească datoria. Delia ridică din umeri și susține că nu are nicio datorie la nimeni.

„Nu mă interesează această poveste și, în mod clar, nu mă privește! Ce am avut noi de făcut… am făcut. De ajutat i-am ajutat cât am putut și nu era obligația noastră să plătim restaurantul. Este o situație penibilă cu care, din fericire, nu am nicio legatură”, a declarat Delia, indignată de conjunctura în care s-a trezit pusă de proaspeții ei fini.