Delia Matache, ceruta de sotie in direct la TV (Video)

Apropo.ro / 16.09.2011, 14:30
Delia Matache, ceruta de sotie in direct la TV (Video)
Artista Delia Matache a fost ceruta in casatorie de altcineva decat iubitul ei, in timpul unei emisiuni transmise in direct. Afla despre ce este vorba!

Delia Matache a fost invitata speciala in emisiunea lui Cristian Brancu, „Agentul VIP”. Intrebata fiind de urmasi, desi iubeste copiii si si-ar dori unul, Delia nu poate pune stop acum carierei muzicale.

Delia are o relatie stabila, insa momentul actual nu este prielnic pentru a face un copil. In prezent, cariera are prioritate. Mai mult, Deliei ii este teama ca se va ingrasa, daca va ramane gravida.

Momentul de maxima tensiune din emisiune a fost realizat de cererea in casatorie a Deliei, dar nu de catre iubitul ei, ci de catre unul dintre cei mai infocati fani ai sai, Marcel.

Acesta a venit langa Delia, s-a asezat in genunchi si a intrebat-o daca vrea sa ii fie sotie. Desigur, toata scena de maxima sensibilitate a fost acompaniata de o muzica pe masura momentului.

Stapana pe sine si amuzata de situatie, Delia Matache a preferat tacerea in locul unui raspuns. Totusi, si asa am putea spune ca ii sta bine cu voalul pe cap!