Delia Matache: “Mi-am găsit liniştea sufletească alături de Răzvan!”

De: Cătălina Matei / 16.01.2012, 11:18
Delia Matache: “Mi-am găsit liniştea sufletească alături de Răzvan!”
A colindat lumea în lung şi-n lat şi tot nu s-a săturat de vacanţe. Acum se pregăteşte de una şi mai tare, alături de Răzvan Munteanu, iubitul ei. Se pare că Delia Matache şi-a găsit în sfârşit sufletul-pereche. Urmează o nuntă ca-n poveşti?

Delia Matache pare să-şi fi găsit liniştea sufletească alături de iubitul său, omul de afaceri Răzvan Munteanu. Sunt împreună din toamna lui 2010 şi se îndreaptă încet, dar sigur, către căsătorie. Au făcut deja primul pas: s-au mutat împreună şi experimentează viaţa de familie. „Mi-am găsit liniştea sufletească alături de Răzvan. Îmi seamănă foarte mult, are un spirit competitiv şi avem pasiuni comune”, povesteşte cântăreaţa. Urmează pasul doi: Delia şi Răzvan învaţă să-şi stabilească priorităţile.”Totul e mai relaxat şi s-a instaurat atmosfera de familie. Încercăm să ne implicăm amândoi în treburile casnice, iar sarcinile le împărţim jumate-jumate. Eu gătesc, ce-i drept, mai rar, iar Răzvan este cel care pregăteşte micul dejun în fiecare dimineaţă”. Cântăreaţa este reticentă însă atunci când este întrebată despre logodna lor care, se pare, a avut loc de Crăciun. Cererea a venit la Târgu Jiu, oraşul în care locuiesc părinţii lui Răzvan. Învăluite de mister rămân şi datele despre nuntă: „Încerc, pe cât posibil, să păstrez astfel de detalii pentru noi şi familiile noastre. Intenţiile se îndreaptă în direcţia firească. Detaliile pe acest subiect le veţi afla atunci când voi fi pregătită să împărtăşesc astfel de momente publicului”. Şi cum de la logodnă până la căsătorie nu mai este decât un pas, viitoarea doamnă Munteanu ia în calcul şi venirea pe lume a unui copil. „Da, ne dorim şi un copil”.

Până la nuntă, Delia pleacă o lună în vacanţă.

Dacă, de Revelion, a dat concerte, acum, artista se pregăteşte pentru o supervacanţă în Asia. „Stăm aproximativ o lună în vacanţă. Începem cu Bangkok, Chiang Mai, ambele în Thailanda, apoi Laos, Vietnam şi Cambogdia. În aceste zone, vom vizita de la Templele Angkor până la sate tradiţionale, triburi şi insule exotice, iar cât priveşte mâncarea, ne vom delecta cu meniuri asiatice tradiţionale. Răzvan s-a ocupat de absolut tot, în cel mai mic detaliu”, povesteşte Delia care, de când îl are alături pe Răzvan, a început un adevărat periplu prin lume. Au vizitat Spania, Jamaica, Thailanda, Bangkok şi Cuba. „Până acum, cel mai mult mi-a plăcut Asia, Thailanda în mod special”, menţionează cântăreaţa.
Şi, dacă gurile rele spuneau că Delia nu mai are trupul atât de bine sculptat de altă dată, ea ne asigură că televizorul e de vină. „La mine, kilogramele în plus au apărut datorită efectului de televizor. Eu, de altfel, sunt o fire foarte activă, alerg, merg la sală cât de des pot”.


„Anul 2011 a fost excelent!”

Lucrurile merg bine pentru Delia Matache şi pe plan profesional, mai ales că piesa „Dale” a propulsat-o din nou în topuri. „Anul 2011 a fost excelent. Am început să lucrez cu o echipă nouă şi am lansat – single ce a urcat în toate topurile de specialitate din România şi a fost licenţiat în multe ţări din Europa. În 2012, îmi doresc un an şi mai bun pe plan profesional. În curând filmez un nou videoclip. Voi lansa următorul meu single la mijlocul lunii februarie şi am încredere că va fi foarte bine primit de public. Tot în 2012 vreau să prezint „Delia & Band”, proiect bazat pe show şi muzică live”, încheie Delia, privind încrezătoare spre viitor.
Dana Popa