Delia Matache s-a cununat civil cu Răzvan Munteanu (Poze)

Apropo.ro / 30.08.2012, 14:30
Delia Matache este, de astăzi, doamna Munteanu. Ea s-a cununat civil cu Răzvan Munteanu, la Târgu Jiu, la Poarta Sărutului.

Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au cununat civil, joi, 30 august 2012, la Târgu Jiu, orașul natal al soțului artistei.

Evenimentul a avut loc la Poarta Sărutului, în prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați. Cei doi radiau de fericire, când au spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile.

Delia cununie

Cavaler de onoare al mirilor a fost Mihai Bendeac, un bun prieten al lor.

Delia a purtat o rochie scurtă albă, decoltată și cu aplicații pe umeri și o pereche de sandale înalte. Așa cum îi stă bine Deliei, pe cap a avut o coroniță din flori albe – floarea miresei – și trandafiri mici, asortate cu buchetul pe care îl ținea în mână, realizat din aceleași flori.

Răzvan a fost îmbrăcat și el lejer, cu pantaloni, cămașă albastră și vestă.

Delia cununie

Cei doi miri au fost cea mai mare atracție a orașului, la ora respectivă, mulți dintre locuitorii din Târgu Jiu fiind și ei prezenți la eveniment pentru a le ura „Casă de Piatră” sau pentru a face poze cu ei. Nici Mihai Bendeac nu a scăpat de admiratoare, până când nu s-a fotografiat cu acestea.

Delia și Răzvan se vor căsători religios pe 16 septembrie, urmând ca într-o pauză de filmări de la X Factor să plece în luna de miere în Africa.