Delia Matache s-a logodit cu Razvan Munteanu

Apropo.ro / 17.01.2012, 12:00
Delia Matache s-a logodit cu Razvan Munteanu
Delia Matache s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri Razvan Munteanu, la sfarsitul anului trecut.

Delia Matache este o femeie implinita. Artista declara ca „Mi-am gasit linistea sufleteasca alaturi de Razvan„, omul care ii este alaturi din toamna lui 2010.

Delia s-a schimbat, in bine, de cand l-a intalnit pe Razvan. El este omul care o completeaza, care o intelege, care o plimba prin intreaga lume si care ii pregateste micul dejun in fiecare dimineata.

„Razvan imi seamana foarte mult, are un spirit competitiv si avem pasiuni comune”, povesteste cantareata.

Delia Matache

„Totul e mai relaxat si s-a instaurat atmosfera de familie. Incercam sa ne implicam amandoi in treburile casnice, iar sarcinile le impartim jumate-jumate. Eu gatesc, ce-i drept, mai rar, iar Razvan este cel care pregateste micul dejun in fiecare dimineata”, adauga artista.

„Incerc, pe cat posibil, sa pastrez astfel de detalii pentru noi si familiile noastre. Intentiile se indreapta in directia fireasca. Detaliile pe acest subiect le veti afla atunci cand voi fi pregatita sa impartasesc astfel de momente publicului”, mai spune Delia.

Cand este intrebata de logodna, Delia este ceva mai reticenta. Se pare ca Delia si Razvan s-au logodit de Craciun, in 2011. Cererea a venit la Targu Jiu, orasul in care locuiesc parintii iubitului ei.

Citeste mai multe detalii despre Delia Matache s-a logodit, pe protvmagazin.ro