Delia Matache se căsătorește! Răzvan a cerut-o de soție

Apropo.ro / 02.03.2012, 13:00
Delia Matache se căsătorește! Răzvan a cerut-o de soție
Cântăreața Delia Matache a fost cerută în căsătorie de Răzvan și a acceptat. Artista se gândește și să devină mamă.

Delia Matache și-a întâlnit jumătatea în persoana lui Razvan Munteanu, un om de afaceri bucureștean. Relația lor durează de peste un an de zile, timp în care au descoperit că au multe lucruri în comun, nu se ceartă și amândoi adoră să calatorească doar cu rucsacul în spate.

„Razvan imi seamana foarte mult, are un spirit competitiv si avem pasiuni comune”, povesteste cantareata.

Ultima vacanță a celor doi, peste mări și țări – în Thailanda, s-a terminat cu o mare surpriză pentru Delia. Pe când nu mai erau decât ei în apa oceanului, iar pe plajă doar câțiva oameni, Razvan a îmbrațisat-o pe Delia și i-a făcut marea propunere: dacă vrea să devină soția lui.

delia si razvan

Inițial, artista a luat totul sub formă de glumă, însă a observat cât de serios era Razvan și atunci a realizat că i se întâmplă „acel moment în viață”. Nici nu a stat pe gânduri și a acceptat propunerea iubitului ei.

Delia nu a primit încă un inel de logodnă, însă Razvan a pregătit unul special pentru femeia iubită din viața lui: un inel cu un frumos diamant galben. Artista îl va primi în curând.

Amândoi iubesc copiii și vor să devină părinți, însă mai au câteva lucruri de rezolvat până atunci. Delia vrea să se cunune civil, așa cum se cuvine. Când se va întâmpla acest lucru, Delia a marturisit că o va face și în mod public.

Îmi doresc copii, dar facem și noi ce putem! Mai vedem, dacă se întâmplă asta e! M-a cerut în căsătorie în ultima zi din sejur. Probabil s-a gândit că e locul nostru preferat”, a spus Delia la Kanal D.

„Am 29 de ani și cred că ar fi momentul ca pe la 30-31 de ani să devin mamă, dar acum nu sunt disperată după așa ceva. Nu cred că un barbat se ține lângă tine cu un copil”, a adăugat cântăreața.