Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo revin la pupitrul de jurat „iUmor”

De: Cristiana Trifu / 13.02.2018, 15:02
Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo revin la pupitrul de jurat
După patru sezoane în care show-ul a fost preferatul publicului, Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo revin la pupitrul de juraţi "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la 21.00, la Antena 1.

Primii concurenţi au sosit din toate colţurile lumii la „iUmor” cu mult avânt, încredere şi cu noi provocări pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, la Antena 1.

Aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cu ei numere spectaculoase sau chiar şi mici cadouri pentru cei trei juraţi. Astfel, concurenţii le-au dăruit de la pufuleţi, gustarea preferată a Deliei, până la farfurii pictate, legături de usturoi care să îndepărteze spiritele rele sau pălincă de caise.  

Primele zile de audiţii au făcut-o însă pe Delia să protesteze după ce unii dintre concurenţii care i-au plăcut nu au primit cele două voturi necesare pentru a intra in etapa următoare, cea a votului prin aplicaţia „iUmor”. Ca urmare, cântăreaţa a anunţat şi decizia ei: „Nu mai dau LIKE! Pare o slăbiciune a mea! Nimeni nu se bucură la un amărât de LIKE…”, a spus Delia.

Cei doi colegi juraţi au asigurat-o că votul artistei este foarte important, însă Delia are o altă părere. „Cântăreşte mai greu LIKE-ul meu?”, a întrebat-o Mihai Bendeac, iar replica a venit rapid: „Daaa, viaţa nu e corectă!”.

Care a fost decizia finală a îndrăgitei cântăreţe, telespectatorii vor afla începând cu 25 februarie, la Antena 1.

Cei care consideră că au umor şi că pot face o ţară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audiţiilor „iUmor” pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare dintre cele trei vedete îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul
începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.