Delia: ”Nu puteam să ratez, Cheloo la costum e ceva de văzut în carne şi oase!”

De: Cristiana Trifu / 05.04.2018, 11:21
Delia: ”Nu puteam să ratez, Cheloo la costum e ceva de văzut în carne şi oase!”
Delia nu a putut rata ocazia de a-l vedea pe Cheloo îmbrăcat la costum, aşa că a făcut o vizită, zilele trecute, pe platoul ”The Four – Cei 4”.

Este prietenă cu Antonia, colegă la pupitrul de jurat al ”X Factor” cu Carla’s Dreams, dar şi cu Cheloo la ”iUmor” şi a cântat alături de Macanache, astfel că Delia s-a simţit ca acasă zilele trecute pe platoul ”The Four – Cei 4”, unde a venit să vadă cu ochii săi o schimbare despre care s-a tot discutat: ”Nu puteam să ratez, Cheloo la costum e ceva de văzut în carne şi oase! Stă bine în costum, l-am întrebat dacă se mişcă, a ridicat un picior, ne-a arătat că e motric, e el!”, a glumit Delia. 

Artista, care s-a uitat şi la prima ediţie a emisiunii ”The Four – Cei 4”, e de părere că cei patru juraţi nu pot fi minţiţi, iar baremul este deja unul ridicat. ”Din ce am apucat să văd eu din prima ediţie, oamenii sunt buni şi sunt şi oameni cunoscuţi. Cred că în primul rând trebuie să fii true, cu astfel de oameni în juriu nu cred că poţi să minţi şi în general nu e bine să minţi, trebuie să te arăţi aşa cum eşti, să îţi expui părţile tale bune, să împachetezi totul astfel încât să fie cea mai bună formă a ta, dar totodată să rămâi firesc, să nu fii contrafăcut”, e de părere Delia.
Totodată, artista recunoaşte că challengerii nu au o sarcină uşoară: ”E cu atât mai greu cu cât totul se întâmplă public, nu e ca şi cum te corectează profesorul tău de muzică, rămâne totul între patru pereţi şi tu ţii minte şi pui în practică!”.

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă sâmbãtã, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină un loc ocupat de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.
Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar patru dintre ei, care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.

Tags: