Delia, prădată de hoţi!

Apropo.ro / 05.12.2014, 14:21
Delia, prădată de hoţi!
Cineva a reuşit s-o enerveze teribil pe Delia Matache! Este vorba despre hoţii care au lăsat-o pe artistă fără oglinzile maşinii de fiţe pe care o conduce.
Foto: Facebook
 
 
Delia  e fericita posesoare a unui Range Rover Evoque, ultimul model, pasiunea artistei pentru bijuteriile pe patru roţi, pe care le schimbă foarte des, fiind deja cunoscută. „Ţara care te învaţă adevărata „şoferie”…arta de a conduce fără oglinzi”, a postat Delia pe Facebook. Probabil că după ce îi va trece supărarea cântăreaţa va începe căutările pentru noile oglinzi căci va trebui să aibă maşina dotată corespunzător pentru drumurile pe care le va face între concerte.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Jurata „X Factor” a fost desemnată oficial de managementul artistei Indila pentru a cânta în deschiderea concertului susţinut de aceasta pe 7 decembrie, la Sala Palatului  din Bucureşti, pe lista propusă de organizatori numărându-se nu mai puţin de zece dintre artiştii români ai momentului. Originalitatea artistei i-a impresionat pe reprezentanţii Indilei, care au desemnat-o pe aceasta ca openning act pentru show-ul de la Sala Palatului. Artista este acum in promovare cu single-ul “Pe aripi de vânt”.