Delia, pregătiri de nuntă! A stabilit meniul pentru cei 400 de invitați de la nuntă

Apropo.ro / 12.09.2012, 12:00
Delia Matache și Răzvan Munteanu au stabilit care va fi meniul la nunta lor de pe 16 septembrie 2012, dar și cine le va cânta la nuntă. Iată și ce rochie de mireasă va purta Delia.

Delia Matache și Răzvan Munteanu au pregătit o petrecere pe cinste pentru cei 400 de invitați ce vor veni la nunta lor, în acest week-end.

Din meniu fac parte preparate de excepție precum piure de creveți, icre de Manciuria, foie gras cu dulceață de smochine, tarte cu piure de mere și anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola șI sos de rodii, acestea fiind doar pentru aperitiv.

La masă se va mai servi carne de vânat la grătar, fazani și căprioare, dar și purceluși de lapte și berbecuți, dar și tradiționalele sarmale, pește, și nu va lipsi nici vita argentiniană.

Mâncarea se va servi în două saloane pregătite special, unul cu bucătărie burgheză, iar celălalt cu bucătărie oltenească.

Delia în rochia de mireasa

Delia prezintă rochia de mireasă pe care o va purta la nunta sa cu Răzvan

Tortul de nuntă va fi unul de dimeniuni impresionante și va fi făcut din ciocolată și fructe.

Și capitolul muzică este aranjat pentru nuntă. Programul muzical va fi susținut de Horia Brenciu, ansamblul „Doina Gorjului”, iar spre dimineață, pentru petrecăreți, vor cânta „Damian&Brothers”.

Din program nu vor lipsi nici momentele animate de dansatori profesioniști ce își vor face dansul pe efecte pirotehnice.

Petrecerea va avea loc la Buftea, unde se va amenaja un cort imens pentru miri și invitați.

Horia Brenciu

Horia Brenciu va cânta la nunta Deliei Matache

Delia Matache și-a ales și rochia de mireasă! Artista a postat o imagine cu aceasta pe Facebook, astfel încât să se vadă doar anumite detalii despre cum va arăta în ziua cea mare.

Vera Sposa;))))e rochița mea de mireasă! Am editat poza ca să nu se înțeleagă prea bine! O vedeți după nuntă.. Lovee u all!„, a scris solista pe Facebook.

Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sf. Spiridon cel Nou din București, acceași locație unde Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu.