Delia prezintă super show-ul „Rockadelia” pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena în București

De: Ana Obretin / 03.05.2022, 15:03
Delia prezintă super show-ul

Delia prezintă super show-ul „Rockadelia” pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena în București.

Cea mai extravagantă artistă din România revine cu un spectacol cu un concept unic, o experiență de concert cu o abordare nonconformistă, în care cele mai cunoscute hituri ale Deliei vor avea un sound rock, cu multă energie, efecte speciale, invitați surpriză care urmează să fie anunțați și o producție impresionantă, așa cum și-a obișnuit publicul, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

Delia: Mi-era dor să fiu pe scenă, să mă reîntâlnesc cu fanii într-un show special

„Rockadelia este demult în planurile mele și a venit timpul să vă invit în acest univers liber, rebel, în care muzica și bucuria de a fi împreună sunt singurele care contează. Ne vedem pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena în București la Rockadelia”, a spus Delia.

Biletele pentru evenimente sunt disponibile pe https://bilete.deliaofficial.ro, la preturile următoare: Zona Verde –  99 de lei și Zona VIP 249 de lei.

Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia are una din cele mai spectaculoase cariere din industria muzicală românească. Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și compozitoare cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale, de peste 20 de ani. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului, „Acadelia”, „Psihedelia”, „Deliria”, prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei. 

Concertele sunt prezentate de Roka Records. 

CITEȘTE ȘI: Marius Vizante, Irena Boclincă și Radu Pietreanu, invitați speciali în a treia ediție iUmor

Foto: Roka Records