Delia și Animal X pe scena I Love the 90s!

De: Dragos Tanase / 06.11.2012, 16:30
Delia și Animal X pe scena I Love the 90s!
Delia și Animal X vor urca pe scena celui mai așteptat spectacol al lunii decembrie, I Love the 90s! alături de No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat și Robin S. Evenimentul are loc cu doar câteva zile de Crăciun, pe 21 decembrie, începând cu ora 19.30, la Sala Polivalentă din București și îl are ca MC pe George Vintilă.

Organizatorii promit o seară incendiară, care va transforma Sala Polivalentă într-un uriaș ring de dans, animat de lumini și lasere dar și de concursuri cu premii surpriză.

„Chiar dacă este un eveniment cu o rețetă europeană, nu poate fi naturalizat decât dacă îi adăugăm și câteva ingrediente românești! Dintre trupele de succes de la sfârșitul anilor 90, Delia și Animal X au fost preferații noștri pentru aceasta ediție! Sperăm ca la edițiile următoare să atragem mai mulți dintre cei care erau în topuri în acea perioadă”, declară Anca Rebegea, Managing Partner Smart Events.

Biletele la „I Love the 90s” vor fi disponibile la următoarele prețuri și categorii: VIP – 300 RON, Cat. I – 175 RON, Cat. a II-a – 100 RON, Cat. a III-a – 75 RON și vor putea fi achiziționate incepind cu data de 2 noiembrie de la casele de bilete ale Sălii Palatului, Teatrului Național de Operetă ‘Ion Dacian’, Teatrului Național București, Teatrului de Comedie București, din magazinul Unirea – parter, stația de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro precum și online, la www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.MyTicket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.

„I Love the 90’s” este un eveniment marca SmarT eVents, susținut de MTV, ProFM, ProTV Magazin, The ONE, InStyle, apropo.ro, Shark Energy Drink, The Vintage Pub, Anaconda Security, Paradigma Group, Travel Solutions, si este produs in parteneriat cu Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film DRACULA, eveniment inscris in proiectul national CIADO ‘Muzica Anti Drog’ 2012.