Delia şi Horia Brenciu au încins ringul de dans la X Factor

De: Cristiana Trifu / 01.09.2017, 10:50
Delia şi Horia Brenciu au încins ringul de dans la X Factor
Audiţiile pentru cel de-al şaptelea sezon X Factor, care va avea premiera pe 8 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, au fost prilej de distracţie pentru cei patru juraţi care, la un moment dat, nu au mai avut stare pe scaune.

Atraşi de melodia care se cânta pe scenă, Delia şi Horia Brenciu s-au ridicat şi au început să danseze, ba separat, ba împreună, spre încântarea celor prezenţi. Iar dacă Ştefan Bănică jr a fost la un pas de a le ţine hangul, Carla’s Dreams nu s-a lăsat atras în horă.

Rămâne însă de văzut dacă  melodia care le-a stimulat cheful de dans a fost suficient de bine interpretată şi pentru a obţine voturile juraţilor. Ce părere au avut Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică jr şi Carla’s Dreams şi ce s-a întâmplat cu interpretul, telespectatorii vor putea afla pe 8 septembrie, în prima ediţie a show-ului de la Antena 1.

Spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”, lansat în 8 septembrie, imediat dupa Observator, de la 20.00. O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Poveşti şi personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin faţa telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor” în fiecare seară de vineri, la Antena 1. În prima săptămână, telespectatorii vor avea parte de o porţie dublă a îndrăgitului show, cea de-a doua ediţie fiind difuzată în data de 10 septembrie.