Delia şi Smiley, cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015

De: Nicoleta Nicolae / 04.09.2015, 10:05

Delia şi Smiley, cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015
Delia featuring Kaira, cu melodia "Pe aripi de vânt", şi Smiley, cu piesa "Oarecare", au obţinut cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015, care a avut loc joi seara în Piaţa Mare din Sibiu, în faţa a peste 40.000 de spectatori.


Astfel, Delia&Kaira şi-au adjudecat cele mai multe premii pe categorii — cinci cu hitul lor „Pe aripi de vânt”. Piesa a avut cele mai multe vizualizări pe Youtube în ultimul an pentru o melodie românească (peste 25 milioane), a fost considerată cel mai bun featuring, a obţinut premiul la categoria Best Pop, un premiu special pentru că a fost melodia care a stat cel mai mult pe primul loc în topuri (18 săptămâni, un record pentru ultimii ani), dar a câştigat şi la categoria cel mai bun videoclip.

De asemenea, Smiley, cu a lui piesă „Oarecare”, lansată în acest an la cererea publicului, după ce iniţial fusese doar o temă pentru o reclamă, a obţinut şi el cinci premii — la categoriile „Fastest climber” (melodia care a urcat cel mai repede pe prima poziţie în topuri), Best Male Act, cea mai difuzată melodie a verii, Kiss award şi MTV award.

Andra s-a remarcat şi ea cu cele două premii la categoriile Fans like award şi Cel mai votat artist, iar celelalte premii au fost obţinute de Kazibo — Cel mai bun producător, Lariss — Cel mai bun artist debutant, Dan Bittman — Cea mai bună piesă rock (”Şi îngerii au demonii lor”), Cat music — Best label.

Pe scenă la MMA au urcat Otilia; Feli; Jo cu Randi, Uddi şi Nadir; Nicole Cherry; Maxim; Ami; Raluka; DJ Sava; Lariss; Lora; Bere Gratis şi Sore; Nicoleta Nuca; Fly Project; Puya; Vescan; Alina Eremia; Mircea Eremia; Doddy; Mellina; Sore; What’s Up; Andreea Bălan; Lidia Buble& Akcent; Corina; Elena Gheorghe; Alex Velea; Naguale; Shift; Voltaj; Hologaf; Smiley; Delia&Kaira.

Gala Media Music Awards, aflată la a patra ediţie organizată la Sibiu, va trece de anul viitor la un nivel internaţional.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent şi de necontestat pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 — 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate o companie care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV.