Delia, superbă în noul clip „Verde Împărat”- FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 24.10.2017, 11:51
Delia, superbă în noul clip „Verde Împărat”- FOTO&VIDEO
O atmosferă desprinsă parcă din basmele româneşti, o Delia cameleonică, aşa cum şi-a obişnuit publicul, costume şi machiaje fascinante, acorduri duioase de flaut şi sunete arhaice, toate se regăsesc în cel mai nou clip al artistei.

Delia a lansat single-ul „Verde Împărat”, piesă compusă de ea şi produsă de artistă împreună cu Alex Cotoi.
Delia – Verde Împărat

 

Piesa a fost cântată în premieră în show-ul „PsiheDelia” de anul acesta de la Sala Palatului, eveniment sold out care a avut loc trei zile la rând. Videoclipul pentru „Verde Împărat” a fost regizat de Alex Ceauşu, cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4” sau „Rămâi cu bine”. De look-ul Deliei în videoclip s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Livia Berceanu (hair), Hilke Muslim (styling).

„Primavară… Vară… Toamnă…
VerdeLE s-a copt şi s-a-mpletit coroană.
Profeţia s-a împlinit.
S-a făcut împărat aşa cum a făgăduit şi lângă el m-a chemat.
Începând de azi, am verde-mpărăţie cu apele-i vii şi păduri fantezie…
Vrei să visezi? Deschide ochii şi gândeşte-te la mine. Când păşeşti pe potecă, spune atât: sunt verde ca tine”, spune Delia.

Artista a lansat anul acesta „Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului şi care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring şi pe single-ul The Motans – “Weekend”, care a fost locul 1 pe radio şi TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Delia feat. Macanache – Ramai cu bine
https://www.youtube.com/watch?v=JNhiy0sTl5M

The Motans feat. Delia – Weekend
https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

Anul acesta, Delia a lansat albumul “Live”, care include hiturile artistei „Cum ne noi”, „Da, mamă”,  „Cine m-a făcut om mare”, „Ce are ea”.
Single-ul „Verde Împărat” este o co-producţie Cat Music şi Global Records.