Delia, surprinsă pe scena X Factor: ”Doamne, cum este generaţia asta nouă! Mă sperie!”

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 13:26
Delia, surprinsă pe scena X Factor: ”Doamne, cum este generaţia asta nouă! Mă sperie!”
Cea de-a şasea ediţie X Factor, difuzată marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, va fi una plină de surprize. Juraţii, dar şi telespectatorii vor avea parte de o mulţime de momente neprevăzute şi vor descoperi talente absolut neaşteptate.

Marţi seara, pe scena X Factor urcă o adolescentă de numai 14 ani care va surprinde pe toată lumea atât datorită maturităţii sale, cât şi a senzualităţii cu care interpretează piesa „Creep” a celor de Radiohead.

”Oamenii sunt adesea surprinşi de vârsta mea, ştiu că par mult mai matură. Nu este prima dată când mi se spune asta”, mărturiseşte Roxana Creţu.
”Doamne, cum este generaţia asta nouă! Mă sperie! De unde atâta senzualitate? Mă gândesc, ce ştiam eu la 14 ani? E o chestie de atitudine. Marilyn Monroe era copil pe lângă ea. Cumva, parcă nici acum, la 36, nu pot să fiu chiar atât de senzuală”, declară profund impresionată Delia.

Care vor fi reacţiile celorlaţi juraţi după momentul Roxanei şi ce sfaturi îi va da Mihai Bendeac adolescentei, telespectatorii vor afla marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.