Delio Rossi: Cariera mea nu depinde de meciul cu Dinamo

Apropo.ro / 28.08.2007, 09:07
Delio Rossi: Cariera mea nu depinde de meciul cu Dinamo
Antrenorul echipei Lazio Roma, Delio Rossi, a declarat, luni, într-o conferința de presa, ca viitorul sau nu depinde de meciul cu Dinamo București, din manșa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, și le-a cerut jucatorilor sa lupte "eroic" pentru

Antrenorul echipei Lazio Roma, Delio Rossi, a declarat, luni, într-o conferința de presa, ca viitorul sau nu depinde de meciul cu Dinamo București, din manșa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, și le-a cerut jucatorilor sa lupte „eroic” pentru calificarea în grupele competiției.

„Este o partida foarte importanta, dar asta nu înseamna ca de ea depinde cariera mea. Am în lot unii jucatori care au fost accidentați, dar sper ca toți cei care vor intra pe teren sa lupte eroic. Fața de primul meci, adversarii ne cunosc mai bine, dar noi vom face tot posibilul pentru elimina carențele din meciul tur. Daca la final va câștiga Dinamo, vom ridica palaria pentru ca la final experiența trebuie sa învinga”, a spus Rossi.

Tehnicianul formației italiene a subliniat ca nu se teme de atmosfera pe care publicul o va crea pe stadionul Național din Complexul Sportiv „Lia Manoliu” și a precizat ca nu poate nominaliza un jucator de la Dinamo de care se teme cel mai mult. „Nu este nicio problema ca stadionul va fi arhiplin pentru ca și în Italia întâlnim același gen de public. Dinamo e o echipa buna, nu sta într-un singur jucator și nu pot spune care va fi cel mai periculos adversar”, a declarat Rossi.

Delio Rossi a mai spus ca intrarea în grupele Ligii Campionilor nu ar schimba prea mult situația financiara a clubului Lazio. „Aceasta partida nu va schimba prea mult situația noastra financiara pentru ca nu putem sa ne comparam niciodata cu Milan sau Inter, dar vom merge mai departe, așa cum ne-am propus. Chiar daca vom pierde, nu e nicio problema, nu e sfârșitul lumii”, a punctat Rossi.

Antrenamentul oficial al echipei Lazio Roma, care ar fi trebuit sa aiba loc la ora 21.00, pe stadionul Național, a fost amânat, jucatorii și antrenorii formației italiene urmând sa vizioneze arena la ora 22.00. Lazio va efectua o ședința de pregatire marți dimineața, însa ora și locul nu au fost stabilite, urmând sa se aleaga între stadioanele Național și Dinamo.

Meciul tur dintre Dinamo București și Lazio, disputat la Roma, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Returul va avea loc marți, de la ora 22.00, pe stadionul Național din Complexul Sportiv Lia Manoliu, iar câștigatoarea dublei manșe din turul trei preliminar se va califica în grupele Ligii Campionilor.