Deliric: „O să ajung să-mi port chelia cu mândrie”

De: Alexandra Necsoiu / 16.11.2018, 12:29
Deliric:
Fondatorul brandului PORC şi hip-hopper-ul îl toacă mărunt pe Viorel Dragu în al şaptelea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se difuzează luni, 19 noiembrie, de la ora 22.00.

Deliric povesteşte cum îi mergea cu vlogging-ul, înainte să ia o pauză de câteva luni: „Extraordinar! Aveam în jur de 80.000 de vizualizări. Sunt între generaţii. Dacă aveam 10 ani mai puţin, făceam spre 800.000. Tu, Vio, la cei 40 de ani ai tăi, ai face pe la 8000”, detaliază artistul şi antreprenorul.

„Cred că până la urmă o să eşuez şi eu într-o emisiune de-asta. Cam aia e evoluţia. Şi o să ajung să-mi port chelia cu mândrie, ca tine. Eu încă mai încerc să port şapcă”, îl ia Deliric peste picior pe Viorel, înainte să îl provoace să testeze şapca lui, ceea ce Viorel şi face, nu fără să se plângă că arată a tractorist.

„Treaba merge?”, întreabă Viorel. „Merge treaba!”, răspunde Deliric. „Păi, aici voiam s-ajung, să vadă lumea c-avem oameni de succes la Show de seară”, îşi declară intenţiile gazda emisiunii, însă se alege cu replica „Măcar invitaţii să fie” din partea artistului.

„Noi ne ştim de mult timp, eu cred că Vio avea un alt invitat, pe cineva mai important, un Cotabiţă, o Anda Adam. Şi azi de dimineaţă şi-a dat seama că nu mai vine. Aşa că mi-a zis mie să vin. Asta numai fiindcă ne-am întâlnit la mall, în parcare”, explică Deliric motivele prezenţei lui în emisiune.