Demi Lovato îl atacă dur pe Trump prin cea mai recentă melodie, „Commander in Chief”

Apropo.ro / 20.10.2020, 14:06
Demi Lovato îl atacă dur pe Trump prin cea mai recentă melodie, „Commander in Chief”
Conform Datelor Refinitiv

După lansarea celui mai recent single, „Commander in chief”, un protest deschis anti-Trump, Demi Lovato l-a cântat într-o manieră plină de emoţie, la Billboard Music Awards.

În varianta originală, preînregistrată, în timp ce artista cânta, pe fundal a apărut cuvântul „VOTE” în litere mari. NBC a publicat varianta originală a momentului pe website-ul său, însă acest cadru nu a fost difuzat şi în timpul transmisiunii live a show-ului.

Cântăreaţa nu a fost singura artistă care, în timpul show-ului său, a încurajat ieşirea la vot. Starurile pop Billie Eilish şi Lizzo au exprimat mesaje despre datoria civică în timpul discursurilor de acceptare, iar Lizzo a purtat o rochie pe care era scris „VOTE”.

Ca urmare a prezenţei sale la Billboard, melodia lui Lovato a primit multe critici. În schimb, persoane de culoare, oameni cu deficienţe de auz, oameni în scaun cu rotile şi băştinaşi s-au strâns laolaltă şi au fredonat versurile melodiei artistei: „Să fi făcut eu tot ceea ce ai făcut tu/ Nu aş mai fi avut somn, serios îţi spun/ Tu chiar crezi că ştii adevărul? Suntem în stare de criză, oamenii mor/ În timp ce tu îţi umpli buzunarele/ Comandante suprem, cum se simte să mai poţi respira încă?”

„Aleg integritatea muncii mele în locul vānzărilor zilnice”

Lovato a răspuns criticilor, pe Instagram, spunând că o interesează mai mult să exprime ceea ce crede cu adevărat în calitate de cetăţean american, decât să-şi mulţumească fanii.

„Realmente nu-mi pasă dacă acest aspect îmi va ruina cariera. Aici nu este vorba de asta. Cariera mea nu este despre asta. Am făcut artă din ceva în care cred cu tărie. Şi exprim acest lucru chiar cu riscul de a-mi pierde fanii. Aleg integritatea muncii mele în locul vânzărilor zilnice”, a scris Lovato.


Sursa foto: Instagram/Demi Lovato