Demi Moore a ajuns la spital, dupa o supradoza de medicamente

Apropo.ro / 25.01.2012, 10:47
Demi Moore a ajuns la spital, dupa o supradoza de medicamente
Actrita Demi Moore a ajuns de urgenta la spital in urma unei supradoze cu un medicament despre care medicii nu vor inca sa vorbeasca.

Despartirea de tanarul Ashton Kutcher a marcat-o extrem de mult pe Demi Moore. Aceasta a ajuns aproape piele si os, din durerea pe care i-a pricinuit-o Ashton cand a aflat ca o insala.

Surse apropiate declarau ca Demi a dat si in patima alcoolului, dupa despartirea de tanarul actor.

Demi Moore a incercat sa isi salveze cea de-a treia casnicie, insa nimic nu a mai putut fi reparat. Prietenii au sfatuit-o sa se mute departe de toata nebunia, sa isi schimbe viata in bine.

Demi si Ashton

Demi si Ashton pe vremea cand formau un cuplu fericit

Un moment a fost puternica si si-a dorit sa mearga mai departe, increzatoare in fortele sale, desi a avut parte de incercari grele.

Demi se teme ca va ajunge la batranete fara jumatatea ei, care sa ii fie alaturi, oricare ar fi acel barbat.

Spe pare ca Demi a clacat, totusi. Pe seama stresului acumulat, actrita a luat o supradoza de medicamente, insa a avut puterea sa sune la salvare dupa ajutor.

Medicii au transportat-o imediat la spital, unde i-au acordat primul ajutor si i-au stabilizat starea de sanatate. Doctorii sunt rezervati in privinta medicamentelor pe care Demi le-a luat, preferand sa pastreze discretia.

In ultimul ceas, Demi a acceptat ajutorul specialistilor. Desi inca in recuperare, actrita multumeste familiei sale si prietenilor ca o sustin.