Demi Moore are un fizic de sase cifre

Apropo.ro / 03.02.2009, 18:00
Demi Moore are un fizic de sase cifre
Se zvoneste prin targ ca actrita de 46 de ani cheltuieste pentru intretinerea superbului fizic, o suma astronomica care se termina cu sase cifre in coada.

Toate aceste eforturi, doar pentru a se mentine in forma si pentru a nu face nota discordanta cu mai tanarul ei sot, Ashton Kutcher, care numara numai 30 de primaveri.

Nu este chiar un secret faptul ca Demi Moore a suferit mai multe interventii chirurgicale, pentru a corecta defecte pe ici, pe colo, in partile esentiale, insa calvarul nu s-a terminat aici. Se pare ca armata de instructori de fitness, nutritionisti si consilieri de intretinere, scot anual din buzunarul familiei Moore-Kutcher o suma formata din sase cifre. In apararea vedetei sar chiar angajatii acesteia.

Stilista personala s-a intrecut in declaratii cu make-up artist-ul vedetei, dand detalii presei despre minunatul par natural sau despre tenul de portelan a caror mandra posesoare este Demi.

Pe cealalta parte, actrita incearca mai degraba sa pozeze in excentrica decat in vedeta obsedata de chirurgie, declarand ca secretul unei pieli stralucitoare sunt… lipitorile.

 

Autor: Georgiana Fefea